Afgelopen week is het eerste nummer van de Westvoornaer verschenen. Inwoners van Tinte, Rockanje en Oostvoorne ontvangen dit kleurrijke magazine voortaan elk kwartaal gratis in hun brievenbus.

Dit nieuwe lifestylemagazine is een uitgave van uitgever Bastion X in nauwe samenwerking met gemeente Westvoorne. Ook ondernemers en inwoners van Westvoorne zijn bij de totstandkoming van het blad betrokken. Door deze samenwerking  ontstaat de perfecte mix van artikelen. Vanuit de verschillende invalshoeken wordt zo duidelijk wat Westvoorne bijzonder en mooi maakt.

In het hart van het magazine is een uitgebreide evenementenkalender opgenomen. Verder is het magazine gevuld met vlotte leesbare artikelen over actuele zaken in de gemeente en verhalen van en over mensen in Westvoorne.

De bedoeling is dat de Westvoornaer hét lifestylemagazine van, voor en door inwoners van Westvoorne wordt. Inbreng van ondernemers en inwoners wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Heeft u een idee voor een artikel in de Westvoornaer? Stuur dan een berichtje naar info@bastionx.nl.